Излъчване на живо

Защо Centeo Group?

Ние сме компетентни и не усложняваме процеса.

Предлагаме абсолютно ясна и конкретна цена.

Кратки срокове и винаги на разположение за контакт.

Гаранция за удовлетворение.

Направете възможно присъствието на по-голяма аудитория на вашето събитие.

Направете достъпно събитие за по-голяма аудитория. Възможност за интеракция с лекторите.

Споделете вашето частно събитие с гости, които нямат възможност да присъстват на живо. Възможност за достъп до събитието след заплащане на входна такса.

Излъчване на живо на презентации и лекции
Възможност за добавяне на Power point презентация и интеракция в реално време с обучаващите се.

За информация относно излъчване на живо ВИЖТЕ ТУК

Пакет Презентации и Лекции

Пакет Клубни Събития

Live Streaming!

Стрийминг услуги

Излъчването на живо може да помогне на вашето събитие да достигне до по-голяма аудитория по-бързо и да спечели популярност. Всеки, който не може да присъства физически, може лесно да следи събитието на живо по целия свят от компютър, лаптоп или телефон. Вашето събитие може да се излъчва едновременно на вашия уебсайт, канал в YouTube, Facebook или друга платформа и вашите зрители могат да го гледат безплатно или срещу заплащане.

Събитието Ви може да бъде излъчено от няколко различни ъгъла. Потокът може да съдържа текст, лога, рекламни банери, подготвени видеоклипове, видеореклами и др.

Също така можем да покажем взаимодействието на зрителя с видеоклипа в потока, като например харесвания, коментари и др.. Възможни са и въпроси в реално време, кутии за чат, харесвания, споделяния, анкети, резултати, включвания на хора на живо от различни места по света

Какви събития можем да излъчваме на живо

Възможно най-добрият звук!

Ако вече имате кой да се грижи за аудио системата и озвучаването ви, имаме възможност да се свържем директно с тях и да излъчваме звука в реално време, без качеството да е по-лошо от това, което чувате в момента на вашето събитие.

Ако нямате тази опция, можем да ви предложим нашите решения за стрийминг на аудио.

Разполагаме с:

Запис, обработка и публикуване на събитието

След приключване на излъчването, ако сте заявили тази услуга допълнително, имаме възможност да редактираме записа, както и да направим допълнително съдържание от него. По този начин ще имате още материал, с който да напомните на аудиторията си за събитието, да споделите в социалните мрежи или просто да имате различни версии готови за дистрибуция по желаните от вас канали. 

Ако имате интерес, допълнително предлагаме услуги по управление на социални профили и видео канали за вас. Така ние можем да поемем отговорността за оптимизацията на видеата в каналите ви за дистрибуция, за да имате максимален ефект!

Разгледайте услугите, които предлагаме